A. A. Kotov : A SAKKOZÓ GONDOLKODÁSÁNAK TITKAI

A SZERZŐ ELŐSZAVA A könyv megjelenésekor szeretném a következő szempontokra felhívni a figyelmet.1.  A sakkstratégia és -taktika törvényeiről alkotott képletes megfogalmazásokból nem lehet arra következtetni, hogy új szakkifejezéseket próbálok bevezetni a…
2 000 Ft
Max. rendelhető 1 db

A SZERZŐ ELŐSZAVA


A könyv megjelenésekor szeretném a következő szempontokra felhívni a figyelmet.
1.  A sakkstratégia és -taktika törvényeiről alkotott képletes megfogalmazásokból nem lehet arra következtetni, hogy új szakkifejezéseket próbálok bevezetni a sakkelméletbe. Ezzel meg akarom könnyíteni az ismeretanyag megértését és elsajátítását, hogy az Olvasó így könnyebben emlékezetébe véshesse az egyes fontos szabályokat.
2. A játszmákat és példákat főleg az idősebb sakkozó nemzedék életéből ismertetem, mivel ezeket a velük folytatott személyes, baráti beszélgetéseim során hallottam, illetve a játszmák közös elemzésekor tapasztaltam - legtöbbször velük kerültem alkotó kapcsolatba. Emellett az élvonalbeli fiatal nagymesterek jelenleg túlterheltek versenyzéssel, kevés könyvet írnak, a játszmákhoz fűzött kommentárjaikban túltengenék a változatok, s ezekből csaknem teljesen hiányoznak az általános elgondolások. Az elméleti törvényeket jól ismerik, és így nem tartják szükségesnek ezek megfogalmazását.
3. Azt tárgyalom, hogyan gondolkodik a sakkozó játék közben, illetve a játszma befejezése után, de nem vállalkozom arra, hogy ezeket a problémákat a pszichológus szemszögéből vizsgáljam: csak egy gyakorlati sakkozó megfigyeléseit és tanácsait foglalom össze.
4.  Többször hivatkozom saját játszmáimra is, és ezekből idézek hadállásokat, mivel a gondolkodás sajátságait csak a saját tapasztalataink és a tanulságok leszűrése alapján lehet leírni.

Kiadó: Sport
Kiadási év: 1977, második , jav. bőv. kiadás
Terjedelem: 264 old.
Állapot: jó állapotú

Szállítás

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL


A megrendelés beérkezése után küldünk egy visszaigazolást, melyet követően a csomag átvehető a Bibliomán Antikváriumban (2000 Szentendre, Fulco deák u. 1. nyitvatartás: Hétfő-Péntek 9-18 óráig, Szombat 9-14 óráig , tel: 26/318-402, 30/214-1584).

Szállítási díj: Ingyenes

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS


Szentendrén ingyenesen házhoz szállítunk.

Szállítási díj: Ingyenes
Foxpost csomagautomata

SZÁLLÍTÁS CSOMAGAUTOMATÁBA ELŐREUTALÁS


A fizetendő vételár megérkezését követően Foxpost csomagautomatába szállítjuk a csomagot. Az automata kódják e-mail-ben küldjük.

Szállítási díj: 870 Ft

SZÁLLÍTÁS HÁZHOZ ELŐREUTALÁSSAL


A megrendelés beérkezést követően küldünk egy személyes visszaigazolást, mely tartalmazza a számlaszámot. A fizetendő vételár megérkezését követően Foxpost szállítja a csomagot.

Szállítási díj: 1 600 Ft
Foxpost csomagautomata

SZÁLLÍTÁS CSOMAGAUTOMATÁBA UTÁNVÉTTEL


A személyes visszaigazoló e-mail-t követően Foxpost csomagautomatába küldjük a csomagot. Az automata kódját e-mail-ben, vagy sms-ben küldjük. A vételárat az automatánál tudja bankkártyával fizetni.

Szállítási díj: 1 060 Ft

SZÁLLÍTÁS HÁZHOZ UTÁNVÉTTEL


A megrendelés beérkezését követően küldünk egy személyes visszaigazoló e-mail-t, és Foxpost szállítja a csomagot. A vételár fizetésére átvételkor van lehetőség.

Szállítási díj: 1 790 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek