Adorján András-Döry Jenő: ELLENTÁMADÁS A GRÜNFELD-VÉDELEMBEN

E könyv első olvasója maga Garri Kaszparov, a világbajnok volt, akinek a friss angol nyelvű kéziratot 1986. májusában nyújtotta át régi barátja és a segítőtársa Adorján András. Pár hónappal később a Karpov elleni visszavágó mérkőzésen Kaszparov 12 sötét játszmája közül…
3 000 Ft
Max. rendelhető 1 db
E könyv első olvasója maga Garri Kaszparov, a világbajnok volt, akinek a friss angol nyelvű kéziratot 1986. májusában nyújtotta át régi barátja és a segítőtársa Adorján András. Pár hónappal később a Karpov elleni visszavágó mérkőzésen Kaszparov 12 sötét játszmája közül nem kevesebb, mint 9 (!!) alkalommal játszotta meg a Grünfeld-védelmet. (Igaz ugyan, hogy ezek közül hármat elveszített, de ezért ő sem a nyitást, hanem a saját hibáit okolta.) Könyvünket eredetileg az angol Batsford  Kiadó megbízásából készítettük. Nagy öröm számunkra, hogy a Statisztikai Kiadó Vállalat jóvoltából most a hazai olvasók is kézhez kaphatják, azok a sakk iránt érdeklődők, akik egyébként igazán nincsenek elkényesztetve a megjelenő sakk-könyvek számát és választékát tekintve. A magyar kiadáshoz egy függelék részt is csatoltunk (ami az angol változatban nem szerepel), melyben a III. Kaszparov-Karpov mérkőzés Grünfeld "párbajt" és az azóta lejátszott, általunk legfontosabbnak ítélt Grünfeld-újdonságokat tekintjük át.
Kiadó: Statisztikai Kiadó Vállalat
Kiadási év: 1987.
Terjedelem: 158 old., ragasztott, puhaborító
Állapot: jó állapotú

Szállítás

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL


A megrendelés beérkezése után küldünk egy visszaigazolást, melyet követően a csomag átvehető a Bibliomán Antikváriumban (2000 Szentendre, Fulco deák u. 1. nyitvatartás: Hétfő-Péntek 9-18 óráig, Szombat 9-14 óráig , tel: 26/318-402, 30/214-1584).

Szállítási díj: Ingyenes

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS


Szentendrén ingyenesen házhoz szállítunk.

Szállítási díj: Ingyenes
Foxpost csomagautomata

SZÁLLÍTÁS CSOMAGAUTOMATÁBA ELŐREUTALÁS


A fizetendő vételár megérkezését követően Foxpost csomagautomatába szállítjuk a csomagot. Az automata kódják e-mail-ben küldjük.

Szállítási díj: 870 Ft

SZÁLLÍTÁS HÁZHOZ ELŐREUTALÁSSAL


A megrendelés beérkezést követően küldünk egy személyes visszaigazolást, mely tartalmazza a számlaszámot. A fizetendő vételár megérkezését követően Foxpost szállítja a csomagot.

Szállítási díj: 1 600 Ft
Foxpost csomagautomata

SZÁLLÍTÁS CSOMAGAUTOMATÁBA UTÁNVÉTTEL


A személyes visszaigazoló e-mail-t követően Foxpost csomagautomatába küldjük a csomagot. Az automata kódját e-mail-ben, vagy sms-ben küldjük. A vételárat az automatánál tudja bankkártyával fizetni.

Szállítási díj: 1 060 Ft

SZÁLLÍTÁS HÁZHOZ UTÁNVÉTTEL


A megrendelés beérkezését követően küldünk egy személyes visszaigazoló e-mail-t, és Foxpost szállítja a csomagot. A vételár fizetésére átvételkor van lehetőség.

Szállítási díj: 1 790 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek