Csurka Gergely- Mezei Dániel : KEMÉNY ÉVEK

"A kívülállók többségének nyilván van egyfajta benyomása Dénesről, egy kép, amely az ő nyilvános szereplései alapján alakult ki az emberekben. Azt nem mondanám, hogy akkor teljesen más, mint amikor velünk van a mindennapokban, amikor nem látja a nagyvilág, csak mi, a csapat tagjai,…
2 800 Ft
Max. rendelhető 1 db

"A kívülállók többségének nyilván van egyfajta benyomása Dénesről, egy kép, amely az ő nyilvános szereplései alapján alakult ki az emberekben. Azt nem mondanám, hogy akkor teljesen más, mint amikor velünk van a mindennapokban, amikor nem látja a nagyvilág, csak mi, a csapat tagjai, hiszen ő állandóan önmagát adja. Akkor is azt adta például, amikor kinevezett a válogatott csapatkapitányának. Hannoverben edzőtáboroztunk, még 1997 tavaszán, úgy rémlik, épp futballoztunk, amikor hirtelen odalépett hozzám, és közölte, nem rendez szavazást, mostantól én vagyok a csapatkapitány, pont. Kicsit furcsának hatott a módszer, mégis jellemző rá: rendkívül határozott típus.
De nem hinném, hogy nekem itt valamiféle általános jellemzést kéne írnom róla, inkább megosztanék két sztorit vele kapcsolatban, amelyeket eddig csak mi, játékosok ismertünk. Ezekre azt is lehetne mondani, hogy kiegészítik azt a bizonyos róla alkotott képet, én azonban inkább úgy fogalmaznék: alapvető tulajdonságairól mond el sok mindent, arról, hogy miért lett ennyire sikeres edző......"

Kósz Zoltán

Kiadó: Sensus Kiadó
Kiadási év: 2002
Terjedelem: 270 old., kemény papírkötés
Állapot: közepes állapotú könyv, néhány lap gyűrött, foltos

Szállítás

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL


A megrendelés beérkezése után küldünk egy visszaigazolást, melyet követően a csomag átvehető a Bibliomán Antikváriumban (2000 Szentendre, Fulco deák u. 1. nyitvatartás: Hétfő-Péntek 9-18 óráig, Szombat 9-14 óráig , tel: 26/318-402, 30/214-1584).

Szállítási díj: Ingyenes

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS


Szentendrén ingyenesen házhoz szállítunk.

Szállítási díj: Ingyenes
Foxpost csomagautomata

SZÁLLÍTÁS CSOMAGAUTOMATÁBA ELŐREUTALÁS


A fizetendő vételár megérkezését követően Foxpost csomagautomatába szállítjuk a csomagot. Az automata kódják e-mail-ben küldjük.

Szállítási díj: 870 Ft

SZÁLLÍTÁS HÁZHOZ ELŐREUTALÁSSAL


A megrendelés beérkezést követően küldünk egy személyes visszaigazolást, mely tartalmazza a számlaszámot. A fizetendő vételár megérkezését követően Foxpost szállítja a csomagot.

Szállítási díj: 1 600 Ft
Foxpost csomagautomata

SZÁLLÍTÁS CSOMAGAUTOMATÁBA UTÁNVÉTTEL


A személyes visszaigazoló e-mail-t követően Foxpost csomagautomatába küldjük a csomagot. Az automata kódját e-mail-ben, vagy sms-ben küldjük. A vételárat az automatánál tudja bankkártyával fizetni.

Szállítási díj: 1 060 Ft

SZÁLLÍTÁS HÁZHOZ UTÁNVÉTTEL


A megrendelés beérkezését követően küldünk egy személyes visszaigazoló e-mail-t, és Foxpost szállítja a csomagot. A vételár fizetésére átvételkor van lehetőség.

Szállítási díj: 1 790 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek