Kira Péter: KICK-BOX KARATE

Kick-box karate, vagy ahogy szintén ismerik, sportkarate. 10 évvel ezelőtt alig néhány tucat lelkes fiatal kezdett ismerkedni ezzel a sporttal, és ma már több mint tízezren űzik, és hogy milyen eredményesen, arról 2 világbajnoki és 7 Európa-bajnoki cím tanúskodik. Az egészséget óvó…
1 200 Ft
Max. rendelhető 1 db
Kick-box karate, vagy ahogy szintén ismerik, sportkarate. 10 évvel ezelőtt alig néhány tucat lelkes fiatal kezdett ismerkedni ezzel a sporttal, és ma már több mint tízezren űzik, és hogy milyen eredményesen, arról 2 világbajnoki és 7 Európa-bajnoki cím tanúskodik. Az egészséget óvó edzésmódszerek és versenyszabályok, valamint az életszerű küzdelem az, ami a fiatalok és idősebbek tömegeit vonzza. A versenyzők és edzők lelkesedése az az óriási hajtóerő, ami az eddigi eredmények elérését lehetővé tette. A Kick-box karate című könyv szakkönyv, mely segíti az edzőket és versenyzőket munkájukban, ugyanakkor minden érdeklődőnek betekintést nyújt a sportág titkaiba.
Kiadó: Sport
Kiadási év: 1989.
Terjedelem: 180 old., ragasztott, puhaborító
Állapot: első, hátsó borító kopott, belül jó állapotú használt példány

Szállítás

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL


A megrendelés beérkezése után küldünk egy visszaigazolást, melyet követően a csomag átvehető a Bibliomán Antikváriumban (2000 Szentendre, Fulco deák u. 1. nyitvatartás: Hétfő-Péntek 9-18 óráig, Szombat 9-14 óráig , tel: 26/318-402, 30/214-1584).

Szállítási díj: Ingyenes

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS


Szentendrén ingyenesen házhoz szállítunk.

Szállítási díj: Ingyenes
Foxpost csomagautomata

SZÁLLÍTÁS CSOMAGAUTOMATÁBA ELŐREUTALÁS


A fizetendő vételár megérkezését követően Foxpost csomagautomatába szállítjuk a csomagot. Az automata kódják e-mail-ben küldjük.

Szállítási díj: 870 Ft

SZÁLLÍTÁS HÁZHOZ ELŐREUTALÁSSAL


A megrendelés beérkezést követően küldünk egy személyes visszaigazolást, mely tartalmazza a számlaszámot. A fizetendő vételár megérkezését követően Foxpost szállítja a csomagot.

Szállítási díj: 1 600 Ft
Foxpost csomagautomata

SZÁLLÍTÁS CSOMAGAUTOMATÁBA UTÁNVÉTTEL


A személyes visszaigazoló e-mail-t követően Foxpost csomagautomatába küldjük a csomagot. Az automata kódját e-mail-ben, vagy sms-ben küldjük. A vételárat az automatánál tudja bankkártyával fizetni.

Szállítási díj: 1 060 Ft

SZÁLLÍTÁS HÁZHOZ UTÁNVÉTTEL


A megrendelés beérkezését követően küldünk egy személyes visszaigazoló e-mail-t, és Foxpost szállítja a csomagot. A vételár fizetésére átvételkor van lehetőség.

Szállítási díj: 1 790 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek