Újhelyy A.-Balázs I.: EGYEDÜL NEM MEGY. fÉRJEK ELESÉGEK AVAGY MINDEN SIKERES FÉRFI MÖGÖTT EGY NŐ ÁLL

Közhelynek tűnik, de igaz a könyv alcíme: minden sikeres férfi mögött egy nő áll. Egy nő, a maga szervezőkészségével, otthon- és nyugalomteremtő buzgalmával, szorgalmával. Egy nő, aki nélkül párja nem vagy jóval nehezebben válhatott volna sikeres, ismert emberré. Egy nő, aki…
800 Ft
Max. rendelhető 1 db
Közhelynek tűnik, de igaz a könyv alcíme: minden sikeres férfi mögött egy nő áll. Egy nő, a maga szervezőkészségével, otthon- és nyugalomteremtő buzgalmával, szorgalmával. Egy nő, aki nélkül párja nem vagy jóval nehezebben válhatott volna sikeres, ismert emberré. Egy nő, aki olykor maga is ismert és népszerű, máskor „csak" igyekszik levenni férje válláról a hétköznapi gondokat.
Ez az interjúkötet népszerű emberek párkapcsolatait viszi az érdeklődő olvasóközönség elé. 23 interjú olvasható benne, nagy részük az ismert emberek feleségeivel készült, de egyik-másik beszélgetésben a férjek is megszólalnak.
Az interjúalanyok olyan családi fotókat bocsátottak rendelkezésünkre, melyek ezt megelőzően soha sehol nem jelentek meg, a házaspárok privát fényképei, melyek tovább színesítik az olvasmányos, de komoly témát feldolgozó könyvet.
Kiadó: K.U.K.
Kiadási év: 2004.
Terjedelem: 270 old., ragasztott, puhaborító
Állapot: hibátlan példány

Szállítás

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL


A megrendelés beérkezése után küldünk egy visszaigazolást, melyet követően a csomag átvehető a Bibliomán Antikváriumban (2000 Szentendre, Fulco deák u. 1. nyitvatartás: Hétfő-Péntek 9-18 óráig, Szombat 9-14 óráig , tel: 26/318-402, 30/214-1584).

Szállítási díj: Ingyenes

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS


Szentendrén ingyenesen házhoz szállítunk.

Szállítási díj: Ingyenes
Foxpost csomagautomata

SZÁLLÍTÁS CSOMAGAUTOMATÁBA ELŐREUTALÁS


A fizetendő vételár megérkezését követően Foxpost csomagautomatába szállítjuk a csomagot. Az automata kódják e-mail-ben küldjük.

Szállítási díj: 870 Ft

SZÁLLÍTÁS HÁZHOZ ELŐREUTALÁSSAL


A megrendelés beérkezést követően küldünk egy személyes visszaigazolást, mely tartalmazza a számlaszámot. A fizetendő vételár megérkezését követően Foxpost szállítja a csomagot.

Szállítási díj: 1 600 Ft
Foxpost csomagautomata

SZÁLLÍTÁS CSOMAGAUTOMATÁBA UTÁNVÉTTEL


A személyes visszaigazoló e-mail-t követően Foxpost csomagautomatába küldjük a csomagot. Az automata kódját e-mail-ben, vagy sms-ben küldjük. A vételárat az automatánál tudja bankkártyával fizetni.

Szállítási díj: 1 060 Ft

SZÁLLÍTÁS HÁZHOZ UTÁNVÉTTEL


A megrendelés beérkezését követően küldünk egy személyes visszaigazoló e-mail-t, és Foxpost szállítja a csomagot. A vételár fizetésére átvételkor van lehetőség.

Szállítási díj: 1 790 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek