BASKIRCSEV MÁRIA NAPLÓJA I-II. / francia eredetiből fordította Nyireő Éva

A modern művészettörténet tanulmányozójának még a szűkszavú műtörténelmekben is megragadja figyelmét a következő rövidke bejegyzés: — „Baskircsev Mária Konstantinovna, sz. 1860-ban Gavronziban (Oroszország, Poltavai korm.), meghalt 1884-ben, Párisban. Nagyműveltségű és még…
1 400 Ft
A modern művészettörténet tanulmányozójának még a szűkszavú műtörténelmekben is megragadja figyelmét a következő rövidke bejegyzés: — „Baskircsev Mária Konstantinovna, sz. 1860-ban Gavronziban (Oroszország, Poltavai korm.), meghalt 1884-ben, Párisban. Nagyműveltségű és még nagyobb tehetségű festőnő, kinek fontos szerepe volt a mai művészeti felfogás megalapozásában." — Lexikonok rendesen még a következő sorokat is hozzáfűzik: — „Hírnevét a párisi Musée du Luxembourgban elhelyezett művein kívül elsősorban naplójának köszönheti, mely az egész világ mémoire-irodalmának egyik legértékesebb, sőt a maga nemében páratlan műve."...
Kiadó: Nova Irodalmi Intézet
Kiadási év: 1943.
Terjedelem: 295 466 old., tűzött, félvászon kötés
Állapot: külső borító nélkül, jó állapotú

Szállítás

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL


A megrendelés beérkezése után küldünk egy visszaigazolást, melyet követően a csomag átvehető a Bibliomán Antikváriumban (2000 Szentendre, Fulco deák u. 1. nyitvatartás: Hétfő-Péntek 9-18 óráig, Szombat 9-14 óráig , tel: 26/318-402, 30/214-1584).

Szállítási díj: Ingyenes

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS


Szentendrén ingyenesen házhoz szállítunk.

Szállítási díj: Ingyenes
Foxpost csomagautomata

SZÁLLÍTÁS CSOMAGAUTOMATÁBA ELŐREUTALÁS


A fizetendő vételár megérkezését követően Foxpost csomagautomatába szállítjuk a csomagot. Az automata kódják e-mail-ben küldjük.

Szállítási díj: 870 Ft

SZÁLLÍTÁS HÁZHOZ ELŐREUTALÁSSAL


A megrendelés beérkezést követően küldünk egy személyes visszaigazolást, mely tartalmazza a számlaszámot. A fizetendő vételár megérkezését követően Foxpost szállítja a csomagot.

Szállítási díj: 1 600 Ft
Foxpost csomagautomata

SZÁLLÍTÁS CSOMAGAUTOMATÁBA UTÁNVÉTTEL


A személyes visszaigazoló e-mail-t követően Foxpost csomagautomatába küldjük a csomagot. Az automata kódját e-mail-ben, vagy sms-ben küldjük. A vételárat az automatánál tudja bankkártyával fizetni.

Szállítási díj: 1 060 Ft

SZÁLLÍTÁS HÁZHOZ UTÁNVÉTTEL


A megrendelés beérkezését követően küldünk egy személyes visszaigazoló e-mail-t, és Foxpost szállítja a csomagot. A vételár fizetésére átvételkor van lehetőség.

Szállítási díj: 1 790 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek