Demokrata ARCKÉP - 77 beszélgetés

Sorsokat tart kezében az olvasó, úgy elbeszélve, ahogyan megélték, akiknek kimérettek. A beszélgetések a családi háztól követik az ívet, amely mentén egy élet kibontakozik, ahogyan valamivé lesz, ahogy értelmet nyer. Egy érdekes és egy érdeklődő ember beszélget egymással. Nem…
790 Ft
Max. rendelhető 1 db
Sorsokat tart kezében az olvasó, úgy elbeszélve, ahogyan megélték, akiknek kimérettek. A beszélgetések a családi háztól követik az ívet, amely mentén egy élet kibontakozik, ahogyan valamivé lesz, ahogy értelmet nyer. Egy érdekes és egy érdeklődő ember beszélget egymással. Nem interjúk ezek, tehát nem elbeszélgetések, itt az érdeklődő ember nem valami iránt érdeklődik, mint az a sajtóban szokás, hanem valaki iránt - az ember érdekli, úgy, ahogy van. Ez a sajtóban nem szokás. Talán ezért is szeretik annyian a Demokrata arckép rovatát, amelyből ez a könyv született.
Az ember élete azonban nem csak önmagáról mesél, ahogyan azt, a felszínt szemlélve, hajlamosak vagyunk gondolni. Nem is csak egy család sorsáról, ahogyan a idő sodra próbára teszi, felemeli, vagy mélybe rántja. Magáról a történelemről mond el sokat, ha nem mindent. Mert az igazi történelem nem az, amit egyetemek rideg katedráiról hirdetnek, annak finom szövete sorsok fonalából szövődik, tragédiákból és komédiákból, amelyeket túlélünk, vagy belehalunk.
Kiadó: Kárpáti Ház Alapítvány
Kiadási év: 2003
Terjedelem: 477 old , papírkötés
Állapot: újszerű állapotú

Szállítás

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL


A megrendelés beérkezése után küldünk egy visszaigazolást, melyet követően a csomag átvehető a Bibliomán Antikváriumban (2000 Szentendre, Fulco deák u. 1. nyitvatartás: Hétfő-Péntek 9-18 óráig, Szombat 9-14 óráig , tel: 26/318-402, 30/214-1584).

Szállítási díj: Ingyenes

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS


Szentendrén ingyenesen házhoz szállítunk.

Szállítási díj: Ingyenes
Foxpost csomagautomata

SZÁLLÍTÁS CSOMAGAUTOMATÁBA ELŐREUTALÁS


A fizetendő vételár megérkezését követően Foxpost csomagautomatába szállítjuk a csomagot. Az automata kódják e-mail-ben küldjük.

Szállítási díj: 870 Ft

SZÁLLÍTÁS HÁZHOZ ELŐREUTALÁSSAL


A megrendelés beérkezést követően küldünk egy személyes visszaigazolást, mely tartalmazza a számlaszámot. A fizetendő vételár megérkezését követően Foxpost szállítja a csomagot.

Szállítási díj: 1 600 Ft
Foxpost csomagautomata

SZÁLLÍTÁS CSOMAGAUTOMATÁBA UTÁNVÉTTEL


A személyes visszaigazoló e-mail-t követően Foxpost csomagautomatába küldjük a csomagot. Az automata kódját e-mail-ben, vagy sms-ben küldjük. A vételárat az automatánál tudja bankkártyával fizetni.

Szállítási díj: 1 060 Ft

SZÁLLÍTÁS HÁZHOZ UTÁNVÉTTEL


A megrendelés beérkezését követően küldünk egy személyes visszaigazoló e-mail-t, és Foxpost szállítja a csomagot. A vételár fizetésére átvételkor van lehetőség.

Szállítási díj: 1 790 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek