ÖRÖM ÉS BÁNAT - PABLO CASALS EMLÉKEI Feljegyezte Albert E. Kahn

Albert E. Kahn könyve Pablo Casalsnak, a cselló máig legnagyobb mesterének költészettel átszőtt, izgalommal és tragédiákkal teli élettörténete - ahogyan a mester elmesélte.A több mint 90 éves művész pályáján keresztül sorsdöntő eseményeknek lehetünk tanúi, nyomon követhetjük…
800 Ft
Max. rendelhető 1 db
Albert E. Kahn könyve Pablo Casalsnak, a cselló máig legnagyobb mesterének költészettel átszőtt, izgalommal és tragédiákkal teli élettörténete - ahogyan a mester elmesélte.
A több mint 90 éves művész pályáján keresztül sorsdöntő eseményeknek lehetünk tanúi, nyomon követhetjük csaknem egy évszázad történelmét, zenetörténetét, az egész földkerekség zeneéletét. A történet hőse a múlt században még muzsikált Viktória királynő előtt, de játszott Kennedy elnök házában, néhány hónappal, mielőtt holdra lépett az első ember; játszott kis katalán falvakban és a madridi királyi palotában, járt az amerikai vadnyugaton és koncentrációs táborokban, százezreket tett zenéjével boldoggá a világ sok-sok városában.
Pablo Casals azok közé a kivételes muzsikus egyéniségek közé tartozik, akik nemcsak zenével, hanem tetteikkel is az emberiség békéjéért, boldogságáért harcolnak. Szinte a küldetés szerepét vállalja, amikor „Jászol" című oratóriumával, 86 évesen világ körüli hang-versenyútra indul. Zenéje visszhangra talál milliók szívében, tiszteletére zenei fesztiválokat rendeznek, hódolattal és féltő gondoskodással figyelik minden lépését.
A most megjelenő kötet szóban és félszáz képben rögzíti a hasonlíthatatlan művész visszaemlékezéseit, akit közvetlensége, humora és kedves életbölcsessége mindenki közeli ismerősévé avat.
Kiadó: Zeneműkiadó
Kiadási év: 1973
Terjedelem: 155 old., vászon kötés
Állapot: jó állapotú könyv

Szállítás

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL


A megrendelés beérkezése után küldünk egy visszaigazolást, melyet követően a csomag átvehető a Bibliomán Antikváriumban (2000 Szentendre, Fulco deák u. 1. nyitvatartás: Hétfő-Péntek 9-18 óráig, Szombat 9-14 óráig , tel: 26/318-402, 30/214-1584).

Szállítási díj: Ingyenes

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS


Szentendrén ingyenesen házhoz szállítunk.

Szállítási díj: Ingyenes
Foxpost csomagautomata

SZÁLLÍTÁS CSOMAGAUTOMATÁBA ELŐREUTALÁS


A fizetendő vételár megérkezését követően Foxpost csomagautomatába szállítjuk a csomagot. Az automata kódják e-mail-ben küldjük.

Szállítási díj: 870 Ft

SZÁLLÍTÁS HÁZHOZ ELŐREUTALÁSSAL


A megrendelés beérkezést követően küldünk egy személyes visszaigazolást, mely tartalmazza a számlaszámot. A fizetendő vételár megérkezését követően Foxpost szállítja a csomagot.

Szállítási díj: 1 600 Ft
Foxpost csomagautomata

SZÁLLÍTÁS CSOMAGAUTOMATÁBA UTÁNVÉTTEL


A személyes visszaigazoló e-mail-t követően Foxpost csomagautomatába küldjük a csomagot. Az automata kódját e-mail-ben, vagy sms-ben küldjük. A vételárat az automatánál tudja bankkártyával fizetni.

Szállítási díj: 1 060 Ft

SZÁLLÍTÁS HÁZHOZ UTÁNVÉTTEL


A megrendelés beérkezését követően küldünk egy személyes visszaigazoló e-mail-t, és Foxpost szállítja a csomagot. A vételár fizetésére átvételkor van lehetőség.

Szállítási díj: 1 790 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek